Recent nieuws

3 mei 2023

Wij zoeken nieuwe collega’s met een technische achtergrond

Locatie: Zeist Aantal uren: full- en parttime is beide bespreekbaar Salarisindicatie: vanaf € 2500 op basis van een fulltime contract..

Lees meer
3 februari 2023

De producten van Koninklijke Begeer. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Koninklijke Begeer is sinds 1789 dé specialist in standaard en ‘op maat’ gemaakte relatie- en personeelsgeschenken. Het eeuwenoude vakmanschap van..

Lees meer
16 juni 2022

Koninklijke Begeer levert prestigieuze Koning Willem I Prijs.

Op maandagavond 23 mei is in aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Máxima, de Koning Willem I prijs uitgereikt door de..

Lees meer
21 oktober 2021

TSC Amsterdam Marathon 2021

De Marathon van Amsterdam is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement georganiseerd door Le Champion, dat wordt gehouden op de derde zondag..

Lees meer
3 december 2020

de Koning Willem I Prijzen 2020

Koninklijke Begeer maakt vele awards en onderscheidingen, voor nationale en internationale organisaties. De Koning Willem I prijzen zijn waarschijnlijk wel..

Lees meer
27 november 2020

N.V. NEDERLANDSCHE GIST-& SPIRITUSFABRIEK DELFT

Onze historie gaat erg lang terug en daarom komen wij veelduldig herinneringen tegen. Zo stuurde een erfgenaam van Dhr. P.L...

Lees meer

Kinderburgemeester

Lotte Mollema is onlangs benoemd tot de eerste kinderburgemeester van Den Helder. De 10-jarige Lotte kreeg de gloednieuwe ambtsketen omgehangen..

Lees meer
24 juli 2020

300e verjaardag van a.s.r. 1720-2020

Op de 300e verjaardag van a.s.r. werd Jos Baeten, de voorzitter van de Raad van Bestuur, verrast met een zilveren..

Lees meer
7 mei 2020

75 jaar vrijheid

Koninklijke Begeer heeft dit jaar de exclusieve pins voor het Nationaal Comité 4 en 5 mei mogen produceren. Hierdoor kan..

Lees meer

Coronavirus

Gedurende de huidige pandemie werken wij bij Koninklijke Begeer nog steeds hard door. Wij doen dit natuurlijk zo veilig mogelijk...

Lees meer
2 juli 2019

Vier dagen wandelen door prachtige natuur

Op dinsdag 9 juli is het weer zover. Dan verzamelen duizenden wandelaars zich bij het complex van voetbalvereniging Victoria Boys..

Lees meer
17 juni 2019

Mooie medaille na zware HT-roeirace

Op 31 mei is voor de 45e keer de traditionele HT-roeirace georganiseerd. In totaal deden 135 teams uit het hele..

Lees meer
3 juni 2019

Zwem4daagse is weer een spetterend feest

Ook dit jaar wordt de Zwem4daagse door het hele land in allerlei zwembaden georganiseerd. Dit unieke zwemspektakel wordt al sinds..

Lees meer
14 mei 2019

Koninklijke Begeer BV maakt onderscheidingen voor Oorlogsgravenstichting

In Nederland worden op 4 mei alle Nederlandse slachtoffers sinds de Tweede Wereldoorlog herdacht. Het gaat om militairen en burgers..

Lees meer
29 april 2019

Ruim 34.000 mensen lopen Rode Kruis Bloesemtocht

Een recordaantal deelnemers van 34.524 heeft op zaterdag 13 april in de Betuwe de 27e Rode Kruis Bloesemtocht gelopen. De..

Lees meer
8 april 2019

Erepenning voor bestuursleden Wetterskip Fryslân

Wetterskip Fryslân heeft de erepenning toegekend aan drie algemeen bestuursleden en een vertrekkend dagelijks bestuurslid. Het ontwerp- en productieproces van..

Lees meer
17 januari 2019

Gouden Koksmuts gemaakt door Koninklijke Begeer BV

Ook dit jaar is weer het Nationaal kampioenschap voor brigades van toprestaurants gehouden. Op 7 januari 2019 vond het plaats..

Lees meer
5 december 2018

Koninklijke Begeer BV past ambtsketen burgemeester De Bilt aan

Voor de gemeente De Bilt is een speciale opdracht uitgevoerd door Koninklijke Begeer BV. De ambtsketen van de burgemeester is aangepast en er is een speciale bodebus vervaardigd voor de bodes. Sinds medio 2017 is Sjoerd Potters burgemeester van gemeente De Bilt. Onlangs is zijn ambtsketen naar wens aangepast.

Lees meer
8 november 2018

De Berenloop 2018: mooie winnaars, lekker zonnetje en fraaie medailles

In het weekend van 3 en 4 november werd alweer voor de 22e keer de Berenloop op Terschelling gelopen. Er werd op vijf verschillende fronten om de prijzen gestreden: de jeugdafstanden, 5 kilometer, 10 kilometer, halve marathon en hele marathon. De medailles werden voor alle categorieën verzorgd door Koninklijke Begeer BV.

Lees meer
4 oktober 2018

Koninklijke Begeer BV verzorgt medailles Geuzenloop Zoetermeer

Op zondag 30 september heeft de jaarlijkse Geuzenloop Zoetermeer onder grote belangstelling plaatsgevonden. Road Runners Zoetermeer organiseerde dit jaar voor de 16e keer het evenement en Koninklijke Begeer BV heeft voor de zestiende keer de medailles gemaakt, voor alle afstanden van de hardloopwedstrijd.

Lees meer