Recent nieuws

17 januari 2019

Gouden Koksmuts gemaakt door Koninklijke Begeer BV

Ook dit jaar is weer het Nationaal kampioenschap voor brigades van toprestaurants gehouden. Op 7 januari 2019 vond het plaats..

Lees meer
5 december 2018

Koninklijke Begeer BV past ambtsketen burgemeester De Bilt aan

Voor de gemeente De Bilt is een speciale opdracht uitgevoerd door Koninklijke Begeer BV. De ambtsketen van de burgemeester is aangepast en er is een speciale bodebus vervaardigd voor de bodes. Sinds medio 2017 is Sjoerd Potters burgemeester van gemeente De Bilt. Onlangs is zijn ambtsketen naar wens aangepast.

Lees meer
8 november 2018

De Berenloop 2018: mooie winnaars, lekker zonnetje en fraaie medailles

In het weekend van 3 en 4 november werd alweer voor de 22e keer de Berenloop op Terschelling gelopen. Er werd op vijf verschillende fronten om de prijzen gestreden: de jeugdafstanden, 5 kilometer, 10 kilometer, halve marathon en hele marathon. De medailles werden voor alle categorie├źn verzorgd door Koninklijke Begeer BV.

Lees meer
4 oktober 2018

Koninklijke Begeer BV verzorgt medailles Geuzenloop Zoetermeer

Op zondag 30 september heeft de jaarlijkse Geuzenloop Zoetermeer onder grote belangstelling plaatsgevonden. Road Runners Zoetermeer organiseerde dit jaar voor de 16e keer het evenement en Koninklijke Begeer BV heeft voor de zestiende keer de medailles gemaakt, voor alle afstanden van de hardloopwedstrijd.

Lees meer