De producten van Koninklijke Begeer. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Koninklijke Begeer is sinds 1789 dé specialist in standaard en ‘op maat’ gemaakte relatie- en personeelsgeschenken. Het eeuwenoude vakmanschap van het bewerken van (edel)metalen tot kleine sieraden en het fabriceren van sculpturen en awards staan centraal in onze diensten en producten.

Onze website geeft een goede indruk van onze producten, maar er is veel meer mogelijk. Onze showroom is te bezoeken voor nog meer ideeën om te komen tot een mooi geschenk voor u, uw medewerkers, leden en/of relaties.

Welke producten mogen wij u leveren?

Waar moet u aan denken? Waar doet u uw medewerkers, leden en/of relaties een plezier mee.

Dit zijn de producten die Koninklijke Begeer kan leveren:

 Van schets tot geschenk

Koninklijke Begeer is in staat om vele specialistische bewerkingen in de producten toe te passen. In overleg met u ontwerpen onze professionals de mooiste geschenken en onderscheidingen. Door goud, zilver of een ander metaal te persen of in 3D te gieten wordt elk artikel gevormd.

Daarna volgt de afwerking zoals het vergulden, verzilveren en/of oxideren. Daarnaast worden vele medailles, badges, penningen etc. geëmailleerd of gelakt om zo kleur toe te voegen.

De edelsmeden zorgen voor de fijne afwerking, monteren sluitingen aan insignes en zetten edelstenen. Op de graveerafdeling worden vele artikelen voorzien van een gravure. Het product wordt vervolgens in een verpakking op maat afgeleverd op uw adres.

Bent u op zoek naar een mooi, waardevol en uniek relatiegeschenk? Kijk dan vooral op onze website https://begeer.nl/ of neem contact met ons op: 0343-492210