Wij zoeken nieuwe collega’s met een technische achtergrond

Locatie: Zeist

Aantal uren: full- en parttime is beide bespreekbaar

Salarisindicatie: vanaf € 2500 op basis van een fulltime contract

Wie zijn wij?

Van Veluw Beheer in Zeist is een moderne en duurzame organisatie met een rijke historie. Wij richten ons op de ontwikkeling en productie van luxe metaalwaren voor W. van Veluw BV en Koninklijke Begeer BV.

Waarom zoeken we nieuwe collega’s?

Door de constante groei van onze bedrijven en de aanhoudende vraag naar kwalitatief hoogwaardige producten zijn wij op zoek naar collega’s voor de diverse productieafdelingen binnen ons bedrijf om onze productie op hoog niveau te houden.

Wij zoeken medewerkers met een technische achtergrond en een opleiding op VMBO/Mbo-niveau en affiniteit met de productie van metaalwaren.

Alle nieuwe medewerkers kunnen, na een gedegen interne opleiding, nauwkeurig en zelfstandig alle werkzaamheden uitvoeren op diverse afdelingen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende baan in een informele werkomgeving, een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-Metalektro.

Wilt u reageren of heeft u vragen?

Informatie over bovenstaande functies en/of jouw schriftelijke motivatie en cv kun je richten aan: Van Veluw Beheer BV, t.a.v. Wido van der Hoorn, Postbus 65, 3700 AB Zeist, e-mail: info@vanveluw.nl, telefoon 0343-492200.

Acquisitie naar aanleiding vandeze vacature wordtniet op prijs gesteld.